Especial Motor - DESCUENTOS ANDORRA

Menu
Vaya al Contenido

Menu Principal:

Especial Motor

Dades

Especial manteniment de l'automòbil
www.andorradescomptes.com

A www.andorradescomptes.com desitgem que viatgis segur al teu vehicle així que hem reunit unes petites recomanacions per a orientar-te per a un òptim manteniment del teu automòbil a més d'augmentar la seva vida útil:
-Oli: És convenient revisar l'oli cada mes. Com a referencia l'oli es canvia cada 5.000 kilòmetres o cada 3 mesos aproximadament juntament amb el filtre. Després de circular amb el vehicle un cert temps l'oli s'embruta i les impureses es transmeten al motor així que utilitzant un oli de qualitat mantindrem net el motor del nostre vehicle. En època de fred haurem de comprovar la viscositat de l'oli ja que amb el fred l'oli té tendència a tornar-se més dens.
-Líquid de transmissió: Una vegada al mes revisarem el líquid de transmissió amb el motor tebi i el fre de mà accionat i afegirem el que sigui necessari . Es recomana canviar-lo cada 60.000 Kms.
-Bateria: Si observeu que està formant-se una capa de material blanc als terminals, netegeu-los amb un raspall i aigua amb bicarbonat de sodi  impregnant-los amb greix antiàcid. Recordeu que les bateries produeixen gasos explosius i no apropeu cap cos incandescent. L'aspecte de la bateria a de ser sec i net, molt recomanable donar-li una capa de cera dos vegades l'any per mantenir-la lliure d'òxid.
-Frens: Revisar una vegada al mes el nivell del líquid de frens i omplir el que sigui necessari ja que aquest a de restar sempre igual sense sobrepassar la marca recomanada pel fabricant revisant que el recipient no tingui fuges. Comproveu la correcta tensió del fre de mà.
-Llums: Comproveu el funcionament de totes les llums del vehicle i verifiqueu que els fars davanters tenen una inclinació inferior suficient per a no enlluernar els altres conductors. Recordeu portar llums de recanvi.
-Eixugaparabrises: Comproveu els nivells del líquid eixugaparabrises i que els orificis de sortida no estiguin taponats. En cas de què les gomes estiguin gastades canvieu-les per unes noves. A l'hivern haurem de fer servir líquid anticongelant.
-Rodes: És molt important que els pneumàtics tinguin la pressió correcta fent aquesta verificació en fred i tenint en compte la càrrega que portarem. Reviseu el bon estat del dibuix de les rodes i si aquestes tenen esquerdes o deformacions així com un correcte desgast. Si quan circuleu noteu vibracions al volant visiteu un especialista. Es recomana la substitució dels neumàtics aproximadament cada 15.000Km.
-Altres recomanacions:
-Porteu les plaques visibles.
-Cada dos mesos canvieu el filtre de l'aire.
-Comproveu el líquid de direcció i que les mànegues i bombes no tinguin fugues.
-Si porteu un remolc comproveu el perfecte funcionament de l’enganxall i les llums.
Si observeu qualsevol fuga de líquid tingueu present que:
-Tonalitat rosada per a la transmissió.
-Tonalitat verda per a l’ anticongelant.

-L'Oli és de color marró.
-El líquid de frens té una tonalitat vermella.
Esperem que aquestes petites recomanacions aconseguixen fer  els teus viatges més segurs. Sempre és d’utilitat saber on trobar un bon professional a www.andorradescomptes.com trobaràs una llista d'especialistes en el sector de total confiança.Sp2sport.com
Botiga:
Especialistes en tot tipus
d'accessoris per a l'automòbil
distribuïdors de:KW,BILSTEIN,EIBACH...
Taller:
Mecànica en general.
Re-programacions a mida
demostrables,preparacions de motor,
homologacions...
AV. Tarragona nº 55, Baixos
AD500
Telf:(00376) 814073 - 640093
Andorra la Vella
www.sp2sport.com

Rodand.com
Rodand som especialistes en la venda,
substitució i muntatge de pneumàtics,
així com la venda de
productes accessoris a l'automòbil.
Primeres marques
amb la millor relació
qualitat preu.
www.rodand.com

C/Esteve Albert,4.
Telf:(00376)867000
Horari de dilluns a dissabte:
de 8:30 a 13:30 i de 15:00 a 20:00
Escaldes EngordanyPlanxisteria EL CEDRE

Reparacions de planxa
i pintura en general
.
C/Mossèn Lluis Pujol
Naus del Cedre,s/n
Telf/Fax:725725
Mòbils:349534/323387
AD500
Santa Coloma

Tallers Balu
Av.Santa Coloma,65.
AD500
Tel:00376819686
Santa Coloma
Principat d'Andorra

 
 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal